Tuesday, March 4, 2008

350 dollar ticket for joking with a friend

Och nu när jag väl är här kan jag väl skriva ett till inlägg.
Det var en rolig sak som hände för några helger sen, fast ni får håna mina vänner med empati, det är faktiskt synd om dem..

Så här var det:
För två veckor sedan, hade borta match, några av tjejerna bestämde sig för att åka med bil tillbaka ( Hmpf, hur kunde dem välja bil framför våran mysiga, supergula skolbuss?? Fy på dem!) Vi stannar alltid på vägen för ett middagsstopp, och när vi kom till mataffären, var dem redan där. En undercover polisbil hade tydligen stoppat dem. Förare (Molly) skämtade med Melissa, så när Mel försökte sätta sig i bilen, tryckte Molly på gasen och Melissa hamnade i backen. Ett ganska kul skämt, men som herr konstapel inte alls uppskattade. Bussåkarna skrattade lite åt bilisternas öde och gick sedan in i mataffären.
När vi kom ut igen, var polisen fortfarande där, med ytterligare en undercovercar, två vanliga polisbilar, och EN HUND som stod och sniffade på bilen. Första polisen hade fått för sig att han kände marijiuhana (Palla stava droger rätt..) doft i bilen och kallade tydligen in hela elitstyrkan. Hunden hittade inga droger. Däremot, fann polisen lite smått och gott inne i bilen. Dem hittade:

Ett oregistrerat vapen under ett av sätena. Det var tydligen Mollys pappa som "glömt" den där.

En spruta från förra ägaren, den innehöll lite alla möjliga intressanta blandningar.

Bilen var relativt nyköpt, och Molly hade "inte riktigt hunnit" regisistrera fordonet. Hon hade alltså, rätt och slätt, tagit registreringsplåtarna från den gamla och klistrat fast dem på den nya.

Bilisterna åkte i finkan för en natt. On top of that, Molly fick en stor välförtjänt böter på 350 dollar och ska upp i rätten om några månader.

BRA DÄR! Tummen upp för er!



No comments: